Zakelijke fotograaf met 30+ jaar ervaring voor professionele foto’s

Bent u op zoek naar een zakelijke fotograaf? Dan zit u hier goed.

Ik heb ruim 30 jaar ervaring als allround business fotograaf en ben lid van de beroepsorganisatie voor professionele fotografen, DuPho (Dutch Photographers).
Vanuit mijn woonplaats Nieuwegein werk ik in de regio Utrecht maar ook daarbuiten.

U kunt mij inschakelen voor het fotograferen van:

  • bedrijfsuitjes
  • bijeenkomsten
  • evenementen
  • sportwedstrijden
  • vakbeurzen

Ook maak ik profielfoto’s, bij u op locatie. Bijvoorbeeld voor een ‘smoelenboek’ op een website of voor LinkedIn profielen.

Goede foto’s voor een redelijke prijs

Er zijn heel veel fotografen. Waarom zou u voor mij kiezen? Dat kunnen mijn klanten natuurlijk veel beter vertellen dan ik.

Rutger Lamers maakt en levert uitstekend beeldmateriaal. Rutger heeft voor ons diverse videobewerkingen en foto’s gemaakt, die een visitekaartje zijn voor ons bedrijf. Meedenken, flexibel, oog voor detail: een onderscheidend goede partner waar je altijd op kan rekenen.

Bram Broersma – Gym Dimensions | GymVIP

Wilt u graag professionele (portret)foto’s laten maken of een bedrijfsbijeenkomst aansprekend laten vastleggen? Wilt u een pakkend fotoverslag van een evenement? Of van een beurs die u organiseert of waaraan u deelneemt?

Ik help u graag. Stuur een mail en ik neem binnen twee werkdagen contact met u op. Of bel 06 – 54 230 751. Dan plannen we een vrijblijvende (bel-)afspraak in.

Fotografie portfolio

Hieronder een greep uit de foto’s die ik gemaakt heb voor klanten zoals Capgemini, Centraal Museum Utrecht, Gym Dimensions, Eneco, Herbalife en Nieuwegein Nieuws:

Ik ben niet alleen een zakelijke fotograaf, maar ook een videograaf en maak onder meer product- en bedrijfsvideo’s, vlogs, video’s met een drone en 360 graden video’s.
U kunt dus ook contact opnemen als u bijvoorbeeld een 360 graden video en/of een bedrijfsfilm wilt laten maken.