Luchtfoto of dronevideo laten maken

Wilt u een luchtvideo laten maken? Of een luchtfoto? Dan bent u hier aan het juiste adres. Vanuit mijn woonplaats Nieuwegein werk ik in de regio Utrecht en daarbuiten.

Al sinds de opkomst van de drone maak ik er video’s en foto’s mee. Het geeft een bijzondere dimensie aan uw bedrijfsfilm en biedt een unieke blik op bijvoorbeeld een evenement of bouwproject.

In 4 stappen een luchtfoto of een dronevideo laten maken

 1. locatie controleren

  Ik controleer digitaal of de locatie voldoet aan de vereisten

 2. plan van aanpak

  Samen met u bespreken hoe we het (letterlijk) aanvliegen.

 3. uitvoering

  Op locatie maak ik luchtbeelden met mijn eigen drone.

 4. montage

  Ik bewerk de luchtfoto of edit en monteer de videobeelden zoals we met elkaar hebben afgesproken.

Bij het schieten van beelden met de drone, hou ik me uiteraard aan de vereiste veiligheidsregels. U kunt er dus van op aan dat er veilig gevlogen wordt.

Goede luchtfoto’s en -video’s voor een redelijke prijs

Al zijn er inmiddels behoorlijk wat fotografen en videobedrijven die ook luchtfoto’s en dronevideo’s maken, het is en blijft een vak apart. Omdat ik er al zo lang mee bezig ben, ken ik alle ins en outs en daarnaast bewerk, edit en monteer ik alles zelf. Het gevolg daarvan is dat ik goede dronefoto’s en luchtvideo’s voor een redelijke prijs kan leveren.

Wilt u graag een professionele dronevideo of luchtfoto laten maken? Bijvoorbeeld om uw bedrijfsfilm iets extra’s te geven of mensen een unieke blik op uw evenement of speciale project te bieden?

Ik help u graag. Stuur een mail en ik neem binnen twee werkdagen contact met u op. Of bel 06 – 54 230 751. Dan plannen we een vrijblijvende (bel-)afspraak in.

Méér dan alleen luchtvideo’s

Ik maak niet alleen luchtfoto’s en -video’s, maar ook andersoortige video’s, zoals bedrijfsfilms en 360 graden video’s en ben daarnaast een zakelijke fotograaf. U kunt dus ook contact opnemen als u een andere video wilt laten maken of foto’s van bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of een sportwedstrijd.