Bedrijfsfilm of een andere video laten maken

Als u een bedrijfsfilm wilt laten maken of een andere video, zoals een product- of uitlegvideo, dan bent u hier op de juiste plek.

Al vele jaren zie ik als fotograaf en videograaf beeld en video steeds populairder worden, omdat veel mensen online afhaken bij het zien van veel tekst. Daarnaast is het grote voordeel van video dat je non-verbale communicatie en emotie kunt overbrengen.

Geen wonder dus dat je steeds meer videobeelden ziet, op websites en Social Media. In het begin waren dat vooral bedrijfsfilms, maar (gelukkig) wordt de kracht van video inmiddels op meerdere manieren ingezet.

Naast het maken en/of monteren van bedrijfsvideo’s kunt u mij inhuren voor:

  • productdemo’s
  • testimonials
  • uitlegvideo’s of how-to’s
  • videoboodschappen
  • vlogs
  • 360 graden video’s

Vanuit mijn woonplaats Nieuwegein werk ik in de regio Utrecht maar ook daarbuiten.

Goede video’s voor een redelijke prijs

Er zijn natuurlijk veel mensen die video’s maken. Waarom zou u voor mij kiezen? Klanten kunnen deze vraag beter beantwoorden dan ik.

Rutger levert echt vakwerk voor audiovisuele producties. Ik had te maken met een klantvraag van een grote internationale klant van ons. Die wilde een video waarin gebruik werd gemaakt van interviews, stockmateriaal en animaties. Dat was een flinke kluif. Rutger heeft me daar zeer goed bij geholpen, hij was tijdens het proces ook altijd bereid een stapje extra te doen om in te gaan op aanvullende vragen van mij of van onze klant en daar ben ik zeer tevreden over. Dat was echt klassewerk.

Melle van der Berg – Capgemini Consulting

Wilt u graag een professionele bedrijfsfilm laten maken? Of is er een product- of uitlegvideo nodig? Wilt u mooie testimonials van klanten in videovorm? Of wilt u gaan vloggen en heeft u iemand nodig die filmt en monteert?

Ik help u graag. Stuur een mail en ik neem binnen twee werkdagen contact met u op. Of bel 06 – 54 230 751. Dan plannen we een vrijblijvende (bel-)afspraak in.

Video portfolio

Hieronder een greep uit de video’s die ik gemaakt heb voor klanten zoals Capgemini Invent, Sogeti, Centraal Museum Utrecht en OCMN :

Ik ben niet alleen videograaf, maar ook een zakelijke fotograaf en maak onder meer profielfoto’s en foto’s van bedrijfsuitjes, bijeenkomsten en evenementen. U kunt dus ook contact opnemen als u bijvoorbeeld foto’s wilt laten maken van een event of als u profielfoto’s nodig heeft voor een smoelenboek en/of LinkedIn.